پرداخت وام ساخت واحدهای نیمه کاره از سوی بانک سینا
مسعود رضایی، مدیر کل بنیاد مسکن استان لرستان اظهار داشت که برای تکمیل واحدهای نیمه ساخته در شهرهای پلدختر و معمولان از سوی بانک سینا وام ساخت واحدهای نیمه کاره15 میلیون تومانی در اختیار سیل زدگان قرار می گیرد.
به گفته وی، افراد واجد شرایط می توانند به ستادهای اصفهان و اردبیل در شهرهای پلدختر و معمولان مراجعه کرده و برای دریافت وام ساخت واحدهای نیمه کارهمورد نظر پرونده تشکیل دهند.
به گفته وی، وام ساخت واحدهای نیمه کاره به صورت قرض الحسنه به واحدهای نیمه ساخته شهرهای یاد شده ارائه می شود و مبلغ نهایی آن 9 میلیارد تومان است.
خدمات بازسازی واحدهای مسکونی روستاهای آسیب دیده
مدیر کل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان لرستان همچنین اظهار داشت که از خدمات 3 استان برای بازسازی مناطق آسیب دیده از سیل بهره برده ایم؛ به طوری که از خدمات استان اصفهان برای بازسازی 750 واحد در 11 روستا، از خدمات استان اردبیل برای بازسازی 1 هزار واحد و از خدمات استان لرستان برای بازسازی 740 واحد استفاده شده است.
وی خاطر نشان کرد که به طور کلی 7 هزار واحد معیشتی نیز در کنار این واحدهای بازسازی شده مورد تعمیر قرار گرفته اند.
پایان بازسازی مناطق سیل زده استان لرستان
رضایی همچنین عنوان کرد که ستادهای موجود در شهرستان های پلدختر و معمولان به صورت مداوم در حال تغییر هستند و این ستادها به زودی به مناطق سیل زده استان لرستان تحویل داده می شوند.
وی افزود: خاتمه بازسازی مناطق سیل زده استان لرستان از سوی ریاست جمهوری و یکی از وزیران به صورت ویدئو کنفرانس در شهرستان پلدختر اعلام خواهد شد.
بیشتر بخوانید
وام نوسازی مسکن، 250 میلیون تومانی شد|شرایط اعطای تسهیلات نوسازی بافت فرسوده
وضعیت بازسازی روستای چم مهر
رضایی در خصوص وضعیت بازسازی روستای چم مهر اظهار داشت که این روستا در جریان حادثه سیلاب سال گذشته کاملاً زیر آب رفته بود؛ امروز اما با گذشت 1 و سال و نیم از زمان وقوع آن حادثه، زیرساخت های لازم در این منطقه ایجاد شده و بسیاری از مشکلات آن رفع شده است که جای شکرگذاری دارد.
وی افزود: اقدامات یاد شده به معنای تکمیل پروژه بازسازی روستای چم مهر نیست و این روستا نیاز به انجام اقدامات تکمیلی دارد که به تدریج و به مرور زمان انجام خواهد شد.
وی همچنین با اشاره به صرف 15 میلیارد تومان هزینه برای ایمن سازی روستاهای بخش معمولان، افزود: بهسازی معابر، اجرای دیواره سنگی، اجرای مقاطع هیدرولیکی، ساخت پل و آماده سازی سایت های مسکونی از جمله مهم ترین اقدامات صورت گرفته در این روستاها بوده است.
اقدامات تکمیلی برای بازسازی روستاهای آسیب دیده
رضایی یادآور شد که روستاهایی که در حال بازسازی هستند همچنان در ردیف اعتبار قرار می گیرند و بنیاد مسکن نیز با توجه به اعتبارات در دسترس و ابلاغ شده کار بهسازی و آسفالت این روستاها را بر عهده خواهد گرفت.
وی همچنین اظهار داشت که بهسازی معابر روستای چم مهر و بابازید از سوی ستاد اصفهان در حال انجام است اما در صورتی که برای تکمیل آن با کمبود اعتبار مواجه شویم لازم است که دوباره برای دریافت اعتبار پیگیری های لازم را انجام دهیم.
رضایی خاطر نشان کرد که دایک حفاظتی روستای بابازید انجام شده و دایک حفاظتی روستای چم مهر نیز در حال اتمام است و فرمانداری شهرستان پلدختر مسئولیت رفع تعارضات برای تکمیل طرح را بر عهده گرفته است.
شایان ذکر است که روستای ملاوی نیز از دیگر روستاهای آسیب دیده شهرستان پلدختر است که پیش از این وضعیت آن تعیین تکلیف نشده بود؛ به گفته ی رضایی، قرار شده که از زمین های روستای سراب حمام به اندازه مورد نیاز برای اسکان مردم سیل زده روستای ملاوی مورد استفاده قرار گیرد.
ارسال نظر