سه شنبه 31 فروردین 1400
Flowers
  • شنبه 18 بهمن 1399
  • دسته‌بندی:
  • خبر مسکن
  • کد خبر: 4910
  • منبع : ملک هفت

راهنمای شکم گردی در نور

راهنمای شکم گردی در نور

یکی از بهترین گزینه‌های تفریح برای آخر هفته گردش و تفریح در شهرستان نور است. فاصله نور تا تهران، آنقدرها نیست که برای دو روز ارزش رفت‌وآمد نداشته باشد. انتخاب مقصد خوش آب‌وهوا و در عین حال مناسب برای امتحان عطر و طعم جدید و بدیع غذاها، یک فرصت مناسب را رقم می‌زند که آخر هفته خوبی برایتان خلق شود. بهترین سوال این است که بگوییم چه چیزهایی را حتما در نور امتحان کنیم؟

 

مرغ یا اردک شکم‌پر

مثل اغلب شهرهای شمالی کشور، اسم شهرستان نور با مرغ و اردک محلی و طعم ترش و شیرین رب انار عجین شده است. غذایی که با نام اردک شکم‌پر شناخته می‌شود به دو نوع پخت می‌شود. یک نوع از این خورشت را با رب انار و دانه‌های انار درست می‌کنند. نوع دیگر آن که با سبزی‌های معطر مازندران درست می‌شود، خوشمزه و با طعمی ترش و ملس ارائه می‌شود. 

نازخاتون

نازخاتون نوعی ترشی و چاشنی غذا است. بادمجان کبابی مهم‌ترین عنصر تشکیل‌دهندهٔ این چاشنی به حساب می‌آید. نعنا خشک، آبغوره، گوجه، پیاز و سیر هم از اجزای دیگر نازخاتون هستند. بسیاری از اهالی مازندران این مخلوط را به عنوان ترشی کنار غذای اصلی میل می‌کنند.

کته کباب

کته کباب مازندران هم شهرهٔ عام و خاص است. غذایی که از گوشت تازه گوسفند طعم‌دار شده با پیاز و ادویه تشکیل می‌شود. برنج اصیل مازندرانی هم که به شکل قالبی در کنار این کباب سرو می‌شود، آن را به یکی از غذاهای محبوب این خطه تبدیل می‌کند. شهرستان نور به جز غذاهای معروف و خوشمزه و البته فاصله کم از تهران، جذابیت‌های دیگری نیز دارد. اگر سری به قیمت ویلا در نور بزنیم، متوجه رونق نسبی بازار و علاقه مردم تهران به این شهرستان خواهیم شد. علاوه بر این، می‌توانید قیمت خانه مسکونی در نوررا نیز مطالعه کنید و به عنوان یک مقصد سرسبز و عالی روی آن حساب باز کنید.

ماهی شکم‌پر

یکی از مشهورترین و در عین حال جذاب‌ترین غذاهای شهرستان نور، ماهی شکم‌پر است که در اغلب مهمانی‌ها سرو می‌شود. ماهی سفید بزرگی که در شکم آن سبزیجات، گردو و رب انار ریخته و شکم آن را می‌دوزند. این ماهی را در اغلب موارد سرخ می‌کنند و یک یا دو عدد از آن را به عنوان غذای اصلی مهمانی‌ها، طبخ می‌کنند.

اسپناساک

اسپناساک یکی از غذاهای محلی پرآوازه در شهرستان نور به شمار می‌رود. مواد اولیهٔ این غذا شامل گوشت، برگ سیر، پیاز، ادویه‌ و  سبزیجات محلی است. در طبخ این غذا ابتدا اسفناج را در پیاز و روغن تفت می‌دهند و بعد از اضافه کردن کمی آب، گوشت را به آن اضافه می‌کنند. در برخی از دستورهای اسپناساک به جای گوشت، از تخم‌مرغ استفاده می‌شود. این غذا اکنون در بسیاری از رستوران‌های نور سرو نمی‌شود؛ اما از غذاهای محلی ماندگار بر سر سفره مردم است. اگر قصد رفتن به شهرستان نور را داشتید حتما از غذاهای محلی آن لذت ببرید. غذاهای مازندران، از عطر و بوی برنج ایرانی ممتاز تا سبزیجاتی که عطر و بوی این خطه سرسبز را به همراه دارد، تجربه‌ای از حس چاشنی‌ها و طعم‌های جدید را برای شما به همراه دارد. برای اقامت کوتاه‌مدت در نور می‌توانید به بخش قیمت ویلا در نور در دیوار سری بزنید.

بشته واش

بشته واش غذایی است که برای افراد درگیر با فقر آهن، بسیار پیشنهاد می‌شود. ماده اصلی این غذا را عدس و زیره سبز، تشکیل می‌دهد. این غذا نوعی آش است که برای بیماری‌های تیروئید و یبوست نیز توصیه می‌شود. انواع آش مانند آش آبغوره هم در شهرستان نور مورد علاقه مردم است. انواع آش‌ها را می‌توانید در فصل‌های متفاوت احتمالا در غذاخوری‌های شهر هم، نوش جان کنید.

 

این مطلب صرفا جنبه تبلیغاتی داشته و ملک هفت هیچ مسئولیتی را در رابطه با آن نمی‌پذیرد.

 

 

اخبار مرتبط


ارسال نظر

شما در حال ارسال پاسخ به نظر « » می‌باشید.