واریز آوده اولیه متقاضیان مسکن ملی
به گزارش پایگاه خبری ملک هفت، معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی نحوه عملکرد بنیاد مسکن در اجرا و انجام طرح اقدام ملی مسکن در شهرهای تحت مسئولیت بنیاد را توضیح داد.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن گفت: مطابق برنامه تعیین شده با راه و شهرسازی در شهرهایی که اجرای طرح اقدام ملی مسکن به شکل مستقیم یا غیرمستقیم برعهده بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گرفته است، حدود 35 هزار متقاضی واریز آورده اولیه خود را داشته اند.
از این تعداد حدود ۱۰ هزار واحد برای متقاضیانی از طرح اقدام ملی مسکن است که باید گروهی یا انفرادی اقدام به احداث و ساخت واحد مسکن ملی کنند که برای بیش از ۹ هزار متقاضی قرعهکشی انجام شده و زمین در اختیار آنها قرار گرفته است. این تعداد متقاضیان در حال گرفتن پروانه ساختمانی هستند و تعدادی نیز موفق به اخذ پروانه ساختمانی شدند و کار ساخت و احداث واحدهای خود را آغاز کردهاند.
مشکل صدور پروانه ساختمانی موجب کندی اجرای طرح
جواد حق شناس همچنین به بحث صدور پروانه ساختمانی اشاره کرد و گفت: همراهی کم شهرداریها در صدور پروانه ساختمانی یکی از مشکلاتی است که در اجرای این طرح با آن مواجه هستیم که این امر اجرای طرح را با کندی مواجه کرده است.
به این معنی که شهرداریها برای اعمال ۵۰ درصد تخفیف برای صدور پروانه ساختمانی استقبال کمی داشتند. در حال حاضر تعداد پروانههای صادر شده ساختمانی هم در انفرادی ساز و هم در گروهی ساز پایین است.
معاون مسکن شهری بنیاد مسکن انقلاب اسلامی بیان کرد: از ۳۵ هزار واحد مسکونی طرح اقدام ملی که تحت مسئولیت بنیاد مسکن برای احداث قرار دارد، ۱۵ هزار واحد مسکونی باید توسط خود بنیاد مسکن احداث شده و در اختیار متقاضیان قرار بگیرد. از این ۱۵ هزار واحدی که خود بنیاد مسکن در طرح اقدام ملی مسکن موظف به احداث و ساخت مستقیم آن است، تاکنون عملیات ۷ هزار واحد آغاز شده است که بخشی از آنها پروانه دریافت و کارگاههای ساختمانی آنها تجهیز و مشغول به کار هستند.
بیشتر بخوانید
جزئیات تعیین تکلیف واحدهای مسکن مهر
به گفته ایشان، تعداد ۷ هزار واحد مسکن ملی که توسط بنیاد آغاز شده است در مجموع ۹ درصد پیشرفت فیزیکی دارند.
معاون بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اظهار داشتند: در پروژههایی که کار ساخت آنها آغاز میشود متوسط بین ۱۸ ماه زمان میبرد که کار عملیات ساختمانی آنها به اتمام برسد و البته این مدت زمان نیز وابسته به تکمیل آورده متقاضیان در زمان و مهلتی است که مقرر میشود.
جواد حق شناس ادامه داد: با توجه به اینکه برخی از متقاضیان اعلام کردند که توان پرداخت اقساط ساخت مسکن ملی را در ۲۴ ماه ندارند در حال برنامه ریزی هستیم تا این مدت زمان به ۳۰ ماه افزایش یابد.
ارسال نظر